Camera de supraveghere iHunt Smart Camera C200 WIFI


Nu o privi ca pe o camera simpla de securitate! Desi principala sa functie este de a monitoriza tot ce se intampla in jurul ei si de a inregistra in mod automat atunci cand detecteaza miscarea, atuurile sale sunt mult mai multe. Un gadget de calitate, cu un design care se integreaza perfect oricarei incaperi si cu multe functii inteligente. Se roteste atunci cand trebuie sa o faca, are un unghi mare de vizualizare, stie cand trebuie sa inceapa inregistrarea si este capabila sa redea sunet bidirectional. Este chiar simpatica si accesibila!

Avantaje:

  • Rezolutie FullHD, 1920x1080p;
  • Acoperire totala 355°, utilizand lentila cu unghi larg de vizualizare 105°;
  • Detectarea miscarii si inregistrare automata;
  • Mod de noapte, trecere automata;
  • Microfon si difuzor de calitate. Sunet bidirectional Two-Way Talk;
  • Instalare si montare extrem de usoare;
  • Wi-Fi 2.4GHz incorporat;
  • Control prin aplicatia iHunt Home Android si iOS.

Fara artefacte, fara distorsiuni si fara intreruperi. Iti poti monitoriza in timp real locuinta si te vei asigura ca totul este ok. Noapte sau zi, indiferent de anotimp sau de locul in care te afli. Imagini video clare ce sunt capturate la 20 cadre pe secunda, detalii exacte ce se vor vedea direct pe ecranul telefonului mobil.

Cel mai bun paznic al locuintei. Nu-i trebuie salariu, nu trebuie sa-l hranesti, nu atrage atentia si nici nu face zgomot. Dar chiar si asa, te anunta imediat ce simte o prezenta straina in incapare si te alerteaza in mod inteligent. Im momentul in care senzorii simt miscare si o prezenta nedorita, vei primi o notificare pe telefonul mobil si vei putea sa actionezi in cel mai scurt timp.

Monitorizare fara intreruperi, chiar si pe timpul noptii. Nu trebuie sa mai urci la etaj sa vezi ce face cel mic, nu este necesar sa intri in alte camere sau sa faci zgomote pentru a verifica diverse aspecte. Prin intermediul senzorului infrarosu, camera are o vedere mai buna decat a ta, chiar si la o distanta de pana la 5 metri. Acoperire totala (355 grade) si un unghi larg de vizualizare, 105 grade. Este cea mai buna solutie de a monitoriza o incapere pe timpul noptii!

Doar imagine de calitate si nimic mai mult? Din contra, poti chiar sa comunici cu familia de oriunde te-ai afla. Am integrat un microfon de calitate si un difuzor prin care totul se va auzi clar. Supraveghere, monitorizare sau chiar distractie. Se roteste in toate directiile si tu detii controlul prin intermediul aplicatiei. Instalarea este simpla, oricine o poate face. Nu ai nevoie de scule speciale si nici nu trebuie sa apelezi la o anumita firma. Oricine o poate pune in functiune in numai cateva minute.

Nu este o camera fixa! Este capabila sa se roteasca in doua directii si sa acopere complet orice colt al incaperii. 355 grade acoperire orizontala si 105 grade acoperire verticala. Este cea maai buna solutie pentru monitorizarea completa a spatiului. Controlul este simplu si intuitiv, totul se face prin intermediul aplicatiei mobile. Nimic complicat, ne-am asigurat ca va fi usor de utilizat si chiar distractiv de folosit.

Dar sa nu uitam ca este si o camera care pe langa faptul ca transmite in timp real la o calitate video FullHD, este capabila si de inregistrari. Tot ce surprinde poate fi stocat si daca doresti, poti cauta exact portiunea video ce te intereseaza. Ziua, minutul si chiar secunda. Este simplu de cautat prin arhiva, nu uita ca detecteaza miscarea in mod automat!

Nu vei cauta pe internet meseriasi care sa te ajute, nu mai apela la un prieten care se pricepe, nu mai cauta anumite tutoriale. In pachet vei gasi toate accesoriile de care ai nevoie, alimentatorul pe care-l vei conecta la priza si cablul de incarcare. In 3 pasi simpli, este gata de utilizare. Descarci aplicatia pe telefon, conectezi camera la o sursa de curent si urmezi tutorialul din aplicatia descarcata!


Pachetul include: 1 x Camera de supraveghere, 1 x Încărcător, 1 x Cablu USB, 1 x Kit de montaj pe perete, 1 x Manual de utilizare, 1x Certificat de Garantie


Cumpara acum Camera de supraveghere Smart Camera C200 WIFI iHUnt


Etichete: Camera de supraveghere Smart Camera C200 WIFI iHUnt