Cumpara acum Gratar portabil cu capac O-GRILL 500, 2.7 kW, aprindere automata, 211 g/h, temperatura reglabila, Albastru | O-Grill | Arzator camping

Descriere produs

Gratar gaz O-Grill, Model 500, Albastru, 2.7 kW, 1065 cm², Camping

O-Grill gratar gaz, model 600, model 500, model 900.jpeg


gratar portabil pe gaz o-grill

O-Grill este gratarul suprem de luat oriunde. Desing-ul compact, usor si portabil il face ideal pentru spatiile limitate din portbagaj si rulotaO-grill este simplu si rapid de amenajat si pregatit, si va fi gata pentru prepararea mesei cat ai zice “foc”. Conecteaza butelia de gaz, ajusteaza butonul rotativ pana la pozitia “Start”, apasa butonul rosu si regleaza temperetura dupa nevoie folosind acelasi buton rotativ.

Alimentat prin butelii propan de unica folsinta sau butelii clasice pentru gaz(propan, butan, GPL), arzatorul in forma “D” al O-grill-ului va genera temperatura intensa si eficienta. Stuterul de conectare la sursa de gaz este compatibil cu doua diametre de furtun; 10 mm si 15 mm. Reglajul intensitatii flacarii incorporat in structura gratarului, NECESITA conectarea unui furtun de gaz cu ceas.Temperatura Gratarului O-Grill este controlata de butonul rotativ din zona lateral-spate care permite controlul total al fluzului de gaz si performantei gratarului. Suprafata emailata a gratarului este perfecta pentru gatit carne, peste si legume.

Capacul de otel al gratarului O-Grill serveste atat pastrarii temperaturii optime si umezelii. Componentele interioare cu suprafata antilipire includ un recipient de colectare a grasimii care poate fi usor indepartat si curatit. O-grill este prevazut cu mecanizm de inchidere si picioare rabatabile. Modelul 500 este varianta compacta din seria O-Grill. Dispune de o suprafa de gatire incapatoare si de un capac bombat. Cu toate acestea nu ocupa mult spatiu in portbagaj in comparatie cu alte modele de gratar.

Gratar gaz O-Grill, Model 500, Bronz,

Acest gratar poate “gazdui” fara dificultate o familie mica de amatori de bucate pregatite la gratar. Calitatea gustarilor este importanta la orice nivel de pret, de aceea noi mentinem calitatea inalta a pieselor componente, cum sunt capacul metalic ce mentine temperatura egal distribuita si grilajul portelanat ce  garanteaza urmele de rumeneala caracteristice unei costite bine facute. 


Specificatii tehnice

Caracteristici generale

Tip alimentare

 

Gaz

Material

 

Otel
Email

Greutate

 

11 kg

Avantaje

 

Picioare rabatabile
Recipient inox pentru scurgere grasime inclus
Elemente interioare antilipire
Usor si longeviv
Compact- pentru spatii mici de depozitare
Tratat antioxidare
Buton aprindere automata prin scanteie
Robinet reglare flacara

Culoare produs

 

Albastru

Specificatii tehnice

Putere

 

2.7 kW

Consum

 

211 g/h

Aprindere automata

 

DA

Sursa de gaz

 

Butelie

Conexiune gaz

 

Stut diametru 10mm si 15mm

Dimensiuni

Lungime

 

490 mm

Latime

 

580 mm

Inaltime

 

220 mm

Suprafata de gatit

 

1065 cm²

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Gratar portabil cu capac O-GRILL 500, 2.7 kW, aprindere automata, 211 g/h, temperatura reglabila, Albastru

  • 695,00 Ron

  • Tva inclus: 695,00 Ron

Etichete: Gratar portabil cu capac O-GRILL 500, 2.7 kW, aprindere automata, 211 g/h, temperatura reglabila, Albastru