Cumpara acum Gratar portabil cu capac O-GRILL 900, 3.2 kW, aprindere automata, 232 g/h, afisaj temperatura, Negru | O-Grill | Arzator camping, Gratare Gradina

O-Grill este gratarul suprem de luat oriunde. Desing-ul compact si usor portabil il face ideal pentru spatiile limitate din portbagaj si rulota. O-grill este simplu si rapid de amenajat si pregatit, si va fi gata pentru prepararea mesei cat ai zice “foc”. Conecteaza butelia de gaz, ajusteaza butonul rotativ pana la pozitia “Start”, apasa butonul rosu si regleaza temperetura dupa nevoie folosind acelasi buton rotativ.

Este un gratar pe gaz, iar sursa de gaz poate fi orice butelie clasica din metal sau compozit din sticla(propan, butan, GPL), arzatorul in forma “D” al O-grill-ului va genera temperatura intensa si eficienta. Conectarea sursei de gaz la gratar se va face prin simpla atasare a furtunului la stuter (cu diametrul de 10 mm sau 15 mm; compatibil cu ambele variante).

Temperatura Gratarului O-Grill este controlata de butonul rotativ din zona lateral-spate care permite controlul total al fluzului de gaz si asupra performantei gratarului. Suprafata emailata a gratarului este perfecta pentru gatit carne, peste si legume.

Capacul de otel al gratarului O-Grill serveste atat pastrarii temperaturii optime si umezelii cat si monitorizarii temperaturii prin termometrul prevazut pe capac. Componentele interioare cu suprafata antilipire includ un recipient de colectare a grasimii care poate fi usor indepartat si curatit. O-grill este prevazut cu mecanizm de inchidere si picioare rabatabile. 

Caracteristici generale:

Material: Otel/Email
Tip alimentare: Gaz
Putere: 3.2 kW
Consum: 232 g/h
Aprindere automata
Sursa de gaz: Butelie
Conexiune gaz: diametru 10 si 15
Lungime: 580 mm
Latime: 580 mm
Suprafata de gatit: 1450 cm²

Acest gratar poate “multumi” fara dificultate o familie mica de amatori de bucate pregatite la gratar. Calitatea gustarilor este importanta la orice nivel de pret, de aceea noi mentinem calitatea inalta a pieselor componente, cum sunt capacul metalic ce mentine temperatura egal distribuita si grilajul portelanat ce garanteaza urmele de rumeneala caracteristice unei costite bine facute. 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Gratar portabil cu capac O-GRILL 900, 3.2 kW, aprindere automata, 232 g/h, afisaj temperatura, Negru

  • 1.149,00 Ron

  • Tva inclus: 1.149,00 Ron

Etichete: Gratar portabil cu capac O-GRILL 900, 3.2 kW, aprindere automata, 232 g/h, afisaj temperatura, Negru