Palan electric Procraft TP500 - conceput pentru ridicarea si miscarea orizontala a obiectelor cu o greutate maxima de 500 kg. Dispozitivul este format din urmatoarele piese: motor electric, cutie de viteze, frana cu tambur de cablu, cablu de otel, suspensie carlig si echipament de pornire. Motorul are o putere de 1020 W, capabil sa ridice sarcina la o inaltime de 6 metri, cu carlig dublu, in ciuda unor astfel de indicatori, troliul este compact, are dimensiuni mici si cantareste doar 18 kg. Controlul functionarii se realizeaza cu ajutorul unei comenzi, pe care exista o cheie rosie pentru blocarea pornirii accidentale si una neagra pentru pornirea si alegerea directiei de miscare. De remarcat este faptul ca kitul include bracket-uri de otel cu suruburi si piulite, ceea ce va permite sa montati dispozitivul pe grinzi, suporturi metalice etc.

  • Acest scripete electric este solutia perfecta atunci cand ai de ridicat si manevrat greutati la inaltimi ce nu depasesc 6m.
  • In service auto - la diferite operatiuni de manevrare a motoarelor de automobil.
  • Scene mobile - Folosite in tandem, aceste scule pot ridica suportii de lumini sau cele de cortine
  • Atelier de tamplarie - Este un ajutor de neinlocuit meseriasului care lucreaza cu blaturi grele atunci cand este nevoie de rotirea acestora la 180 de grade.

In concluzie putem mentiona ca palanul Procraft inlocuieste o duzina de maini de ajutor.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produsPalan electric
CuloareVerde


CARACTERISTICI TEHNICE

Putere1020 W
Greutate maxima suportata250kg - 500 kg
Viteza ridicare10m/min(250kg)/ 5m/min(125kg)
Inaltimea maxima ridicare6m(500kg) - 12m(250kg)
Lungime cablu/lant20 m
Greutate18 kg
Grosime cablu/lant4 mm

Cumpara acum Macara ,Scripete ,Troliu Procraft TP-500 250-500 kg


Etichete: Macara, Scripete, Troliu Procraft TP-500 250-500 kg