Produs disponibil doar la comanda. Timp de livrare mai lung.


Invertorul PSI 200 PRO PATON ™ este conceput pentru sudarea semi-automată cu arc MIG / MAG, sudarea cu arc ecranat cu gaz cu metoda TIG și sudarea manuală cu arc cu electrod ecranat MMA, curent continuu (DC) cu funcție PULSE. Utilizarea unei metode de control complet electronice în această serie exclude defectele care sunt caracteristice sistemelor multifuncționale. Într-un sistem complet electronic, sistemul de control are absolut toate resursele sursei, în limitele puterii sale depline și indiferent de metoda utilizată.

  

Invertoarele de sudură din seria Professional sunt proiectate pentru utilizare semi-industrială și industrială, sursa poate fi separată de mecanismul de alimentare a firului de sudură pentru confort și siguranță. Acestea asigură un ciclu de funcționare de 70% la un curent nominal complet de 200 A fără pierderi de performanță sau calitate. Acest lucru face posibilă utilizarea sârmei solide de la 0,6… 1,0 mm în metoda GMAW și a unui electrod acoperit de la 1,6… 5 mm SMAW. Este posibil să se înlocuiască polaritatea pentru sudarea firului de auto-ecranare (FCAW). Pentru condiții periculoase, o unitate de reducere a tensiunii de ralanti MMA a fost încorporată în această unitate, cu posibilitatea de a o porni și opri. După finalizarea procesului de sudare, tensiunea la bornele sursei este redusă la un nivel sigur de 12 V în decurs de 0,1 secunde.

  Aceste unități de sudură din seria profesională sunt protejate împotriva pătrunderii particulelor străine cu o dimensiune mai mare de 2,5 mm și împotriva picăturilor de ploaie dacă picăturile de ploaie cad sub un unghi față de suprafețele verticale ale unității de sudură de cel mult 60 de grade. Unitatea profesională de sudură PATON PSI este permisă pentru funcționarea în exterior la temperatura -25 + 45 ºС. Elementele electrice și electronice interne ale unității de sudură sunt protejate împotriva umezelii, dar nu sunt protejate împotriva picăturilor de condens atmosferic. 

  Trăsătura caracteristică a mașinilor semiautomate PATON ™ din seria „Professional” este alimentatorul de sârmă metalică de înaltă calitate, sigilat, precum și conectorul existent de tip „EURO” KZ-2, care a devenit un standard în lume , permițând utilizatorului să schimbe titularul la discreția sa în viitor. În acest model, alimentatorul este echipat cu 2 role de alimentare cu sârmă, putem folosi o bobină de până la 18 kg și un pistol de sudură de 4 metri. Datorită designului compact și robust, seria profesională de mașini de sudat sunt ideale pentru lucrări de teren și condiții semi-industriale. Dimensiunea redusă a mașinii îl face foarte mobil.

Cumpara acum PATON PSI-200P, Aparat de sudura invertor semi-automat, Produsul contine taxa timbru verde 4 Ron,

  • Producători Paton
  • Cod produs: 2369
  • Disponibilitate: STOC EPUIZAT