• Pompa Apa De suprafata Gospodarul Profesionist Qb 60

Pompa de suprafata 370W Gospodarul Profesionist QB-60 Turbina din bronz Protectie la suprasarcina Ax din otel carbon Rulmenti metalici Corp din fonta Motor electric cu inductie cu 2 poli Specificatii tehnice: Putere: 370 W Rotatii: 2860 rpm Debit max: 2100L/h


Pompa este potrivita pentru ape cu impuritati mai mici de 3 mm, avand un debit de 2100 l/h la o adancime de absorbtie de 7 m si o presiune maxima de 3,2 bar. De asemenea, pompa poate fi utilizata si pentru irigatii, datorita capacitatii sale de a ridica apa pana la 35 de m. 

Datorita design-ului sau, pompa are durabilitate si rezistenta ridicata, turbina za fiind fabricata din bronz, iar axul din otel carbon.

Modul de instalare al pompei
- Asigurati bine pompa la nivelul solului pe un postament de beton, fara sa aiba inclinare, astfel incat pompa sa ramana bine fixata pentru a putea fi utilizata o perioada indelungata de timp.
- Alegeti cu atentie locul in care va fi instalata pompa, astfel incat aceasta sa poata fi verificata si reparata cu usurinta dupa instalare.
- Evitati si reduceti pe cat este posibil numarul de coturi pentru a preveni scurgerea apei pe conducta, dar si scaderea debitului de apa

-Turbina din bronz
-Protectie la suprasarcina
-Ax din otel carbon
-Rulmenti metalici
-Corp din fonta
-Motor electric cu inductie cu 2 poli

Specificatii:
-Putere: 370 W
-Rotatii: 2860 rpm
-Debit max: 2100L/h
-Inaltime max. de livrare: 35m
-Adancime maxima de: 7m
-Racordare: 1 x 1
-Clasa de protectie: IP 44
-Izolatie: clasa F

Cumpara acum Pompa Apa De suprafata Gospodarul Profesionist Qb 60


Etichete: Pompa Apa De suprafata Gospodarul Profesionist Qb 60