Setul din doua scule electrice cu acumulatori ce se pot folosi de la una la alta inseamna o autofiletanta de insurubat si gaurit Procraft PA 168Li si o Cheie cu impact cu acumulator Procraft PA 168IPM

Setul include doi acumulatori de 16.8 V compatibili cu ambele scule. Autofiletanta Procraft PA 168Li serveste utilizatorul in operatiunile de montare cu suruburi de tipul negreselor sau gaurire cu diametre mici de burghiu inainte de infiletarea suruburilor mai groase in diametru. Aceasta include o mandrina de 13 mm cu 3 bacuri, doua trepte de viteza care garanteaza o valoare a turatiei de 1350 rpm si un cuplu maxim de 33 Nm cu 18 trepte de cuplu + 1 treapta de burghiere.

Cheia cu impact Procraft PA 168IMP serveste la infiletarea sau desfiletarea suruburilor mai lungi, pentru care este necesar un surplus de effort. Acestui lucru serveste bataia care amplifica cuplum maxim de pana la 180 Nm. Scula are o singura treapta de viteza precum si buton de revers. Permite montarea unui cap de bit hexagonal de 6 mm.  

Cumpara acum Set autofiletanta Procraft PA168 cu acumulator si pistol cheie cu impact cu acumulator Procraft

  • Producători Procraft
  • Cod produs: 8138
  • Disponibilitate: STOC EPUIZAT