Plita Sudura PPR STROMO SL-1800, 1.8 kW, max. 300 grade Celsius, Afisaj LED


Plita de lipit pentru tevi ppr STROMO SL-1800 este utilizat pentru lipirea manuala prin contact a tevilor cu diametru mic din materiale polimerice printr-o imbinare cu un element de incalzire. Cu acest fier de lipit, puteti asigura o conexiune fiabila a structurilor fara riscul aparitiei fisurilor.

O rezerva excelenta de putere de 1800 W va permite sa va incalziti rapid si, cel mai important, sa mentineti un nivel stabil de temperatura.

Temperatura poate fi selectata de la 0 la 300 de grade. O caracteristica speciala a STROMO SL-1800 este prezenta unui afisaj digital pentru controlul vizual al temperaturii, care permite o mai buna lipire a tevilor din polipropilena. Pe carcasa exista butoane cu care poti seta temperatura de incalzire dorita. Timpul de incalzire nu este mai mare de 10 minute. Un radiator de racire de inalta calitate este situat sub elementul de incalzire.

Fierul de lipit STROMO SL-1800 are o parte electrica fiabila si un strat de teflon al elementului de incalzire. Pentru cel mai confortabil lucru, se foloseste un suport metalic special care vine impreuna cu trusa. De asemenea, pachetul include 3 duze cu diametrul de 20, 25, 32 mm.

Greutate - 2.8 kg

Cumpara acum SL-1800 ciocan de lipit STROMO, produsul contine taxa timbru verde 2 Ron

  • Producători Stromo
  • Cod produs: 9940
  • Disponibilitate: STOC EPUIZAT