scule_status_ItaliaPentru indepartarea stratului mat de culoare invechita ai nevoie de o maina de polisat slefuitor (poliser) Status PA180 M conceput pentru treapta incipienta a muncii de polisare. Constructorul italian de scule si unelte electrice de larga folosinta propune acest model performant tuturor detinatorilor de ateliere auto de reconditionare sau profesionistilor in reconditinare de mobilier.

Dupa cum am spus este potrivit fazei de inceput a procesului deoarece executa miscari simple circulare preferata in indepartarea rapida a stratului nedorit la viteza de rotatie inalta dar care duce la formarea hologramelor. Ulterior puteti finisa lucrarea cu un slefuitor orbital. Setul include atat un disc abraziv (smirghel) cat si unul de polisat de lana.

Cele mai relevante caracteristici tin de constructia solida a carcasei angrenajului turnata din aliaj de aluminiu dur fiind partea din constructie supusa cel mai mult stresului invelisul din aliaj de poliamida ce acopera restul componentelor electronice vitale. Beneficiezi si de un maner tip “D” cu montare forte rezistenta. Orificiile filetate laterale sunt compatibile si cu manerele cilindrice folosite la flexurile mari de 230 mm.

Butonul de accelerare nu poate fi pornit accidental gratie mecanizmului ce previne acest lucru. Doar cand il dezactivati butonul de pornire devine activ. Si cel mai important detaliu este variatorul de viteza cu 6 pozitii absolut necesar functionarii corecte a sculei alectrice.
Cumpara acum Slefuitor (poliser) Status PA180 M 2500 rpm, 1300 W, + Accesorii

  • Producători Status
  • Cod produs: 396
  • Disponibilitate: STOC EPUIZAT