Camera de supraveghere iHunt Smart Outdoor Camera C310 WIFI


Nu face zgomot, nu cere de mancare si nici nu trebuie sa-i dai un salariu in fiecare luna. Nu atrage atentia, se integreaza bine in peisaj si are are o vedere agera, pana la 30 de metri pe timp de noapte! Nu se fereste de ploaie si nu se ascunde nicaieri. Ramane pe pozitii, la orice ora si indiferent de anotimp, fie noapte fie zi. Vede tot, aude tot si te informeaza in timp real!

Pe langa faptul ca este bine finisata, constuita si rezistenta la intemperii, camera de supraveghere este cat se poate de inteligenta. Are conexiune wifi dar o poti conecta si la cablul de internet daca vrei sa o amplasezi intr-un loc cu semnal mai slab, detecteaza orice miscare, filmeaza la rezolutie inalta, suporta un card de memorie si are inclusiv difuzor si microfon.

Avantaje:

  • Rezolutie FullHD, 1920x1280p;
  • Notificari push in timp real;
  • Detectarea miscarii;
  • Unchi de vizualizare de 105gr;
  • Mod de noapte infrarosu, pana la 30m;
  • Microfon si difuzor de calitate. Sunet bidirectional Two-Way Talk;
  • Instalare si montare extrem de usoare;
  • Wi-Fi 2.4GHz incorporat;
  • Control prin aplicatia iHunt Home Android si iOS.

In curte, intr-un depozit, garaj sau pe terasa, hala sau fabrica. Tu alegi unde vrei sa o instalezi. Dar indiferent de locul ales, camera te va alerta instant in momentul in care senzorii cu care este echipata vor simti o prezenta straina. Si nu doar o simpla alerta, vei primi si imaginile, la fel de rapid.

Calitatea imaginilor video este extrem de importanta si ne-am focusat pe acest aspect. Nimic blurat sau neclar, “ochii” vigilentii ai camerei pot suprinde la o calitate FullHD si asta se intampla in timp real sau atunci cand urmaresti inregistrarea care te intereseaza.

Conexiune rapida la internet in mod WiFi acolo unde spatiul sau semnalul iti permite. In cutie, vei gasi si o antena care amplifica semnalul. Dar daca alegi sa o instalezi intr-un garaj, un depozit, o hala sau intr-un colt mai indepartat al gradinii, ai posibilitatea de a conecta direct cablul de internet. Astfel, indiferent de circumstante, te asiguri ca este conectata tot timpul si ca iti transmite direct pe telefon, in timp real.

Partea de comunicare si de interactiune nu a fost nici uitata si nici neglijata. Am dotat-o cu un difuzor si cu un microfon, ambele componente de calitate. In acest mod, poti comunica cu persoanele care se afla langa aceasta camera video de supraveghere. Fara atingere, totul in siguranta si confort. Stiai ca nu conteaza unde te afli? Este suficient sa ai telefonul mobil in mana si sa ai conexiunea in timp real cu camera!

Vedere nocturna, chiar si in cel mai negru intuneric? Chiar si pana la o distanta de maxim 30 de metri? Cine ar putea sa te ajute mai bine in acest scenariu? Raspunsul il avem noi, este vorba chiar despre camera iHunt Smart Outdoor Camera C310 WiFi. Supravegeaza pe timp de noapte mai bine decat o poate face orice persoana, nu se teme de nimic si nici nu oboseste. Nu conteaza locul unde este amplasata, in interior sau in exterior isi face la fel de bine treaba.

Instalarea este simpla si nu necesita unelte sau cunostinte speciale. Toate accesoriile sunt incluse in pachet, inclusiv antena pentru semnalul WiFi de o calitate cat mai buna si kit-ul pentru montarea pe pereti sau ziduri. Aplicatia iti ofera tot suportul de care ai nevoie, este gratuita si contine inclusiv un tutorial explicit.


Pachetul include: 1 x Camera de supraveghere, 1 x Încărcător, 1 x Antena Wifi, 1 x Kit de montaj pe perete, 1 x Manual de utilizare, 1x Certificat de Garantie


Cumpara acum Camera de supraveghere Smart Outdoor Camera C310 WIFI Ihunt


Etichete: Camera de supraveghere Smart Outdoor Camera C310 WIFI