scule_status_Italia

Un slefuitor cu excentric Status OS 300-150 fabricat in Italia functioineaza pentru a te ajuta sa sfeluiesti pana la diferite grade de finete suprafetele din lemn metal gips in medii de dificultate usoara spre medie. Scopul acestui instrument nu este sa fie folosit in santier la capacitate maxima timp indelungat ci in proiecte mici/medii pentru tine si gospodaria ta.

Diametrul mare a discului abraziv permite o optimizare a vitezei de lucru acoperind suprafete destul de largi in comparatie cu un slefuitor de 125 mm. Foile de smirghel se ataseaza pe Velcro de talpa sculei care este prevazuta cu 6 gauri de ventilare/evacuare a prafului. Poti folosi orice granulatie de la P40 pentru lucrarile brute pana la P600 in functie de calitatea pe care o doresti ca rezultat.

Sistemul de ventilare a sculei electrice este asigurat de cele 4 grile. Doua pozitionate in partea superioara pentru a raci jumatatea electronica iar celelalte doua in dreptul ventilatorului de langa motor. Totusi iti recomandam sa folosesti un aspirator pentru a scuti scula de sufocare.

Ca si majoritatea sculelor Status si acest slefuitor cu excentric Status OS 300-150 contine componente bine izolate in doua straturi de lac special. Dovada cerintelor inalte de calitate practicate de fabrica Status-Italy. In acelasi timp un mecanizm electric dedicat asigura ajustarea electronica a vitezei.

Daca stii sa folosesti aceasta unealta si stii sa apreciezi corect gradul de presiune pe care-l poate suporta un astfel de dispozitiv fii sigur ca te va ajuta sa-ti faci treaba in proiectul tau DIY.


Cumpara acum Slefuitor cu excentric Status OS 300/150 Italia 450 W

  • Producători Status
  • Cod produs: 3568
  • Disponibilitate: STOC EPUIZAT